Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ionuț Stroe traduce pe înțelesul alegătorilor circul Șoșoacă - Simion: Niște scandalagii și clovni

news.ro
Ionut Stroe

Ionuţ Stroe, purtătorul de cuvânt al PNL, afirmă despre scandalul din plenul Parlamentului de marţi seară că ”s-a văzut cine vrea să preia conducerea în România, nişte scandalagii şi clovni”. ”S-au băgat toţi în acest cor de strigături, ură şi violenţă, de la un capăt la altul al opoziţiei - de la AUR, până la USR”, spune Stroe.

”Aţi văzut în Parlament, în ultimele 24 de ore, cine vrea să preia conducerea în România şi mai ales în ce fel. Nişte scandalagii şi clovni. S-au băgat toţi în acest cor de strigături, ură şi violenţă, de la un capăt la altul al opoziţiei - de la AUR, până la USR”, scrie purtătorul de cuvânt al PNL pe Facebook.

Ionuţ Stroe arată că ”alternativa pe care o promit aceste partide mărunte este doar un imens scandal, ţipete şi atât”.

”Singurul lucru pe care l-au deprins este să se hrănească din ură şi să compromită orice dezbatere serioasă. Să se remarce prin mizerii şi discurs instigator de la tribuna parlamentului. Este o întrecere între ei: cine poate mai puţin. Dacă le iei pancartele şi recuzita, rămâne un mare gol, bate vântul la propriu, e multă incompetenţă, sunt mulţi politicieni care nu ştiu să scrie o lege sau să să citească un buget, mulţi fără nicio calificare sau idee. Imaginea pe care o arată este de neputinţă. Imaginaţi-vă doar: Cum ar arăta un Guvern cu miniştri din scandalagii de ieri şi azi? Cum ar arăta Apărarea condusă de Şoşoacă? Sau Finanţele ţării sub Simion? Sau Sănătatea cu cineva de la USR - asta am văzut deja şi e trist. Nici nu ştii dacă să râzi sau să te sperii”, afirmă Stroe.

El menţionează că ”vine un an electoral în care va fi mult zgomot şi vor fi multe petarde”. ”Vă îndemn doar să rămâneţi calmi şi să lăsaţi zgomotul în urmă”, mai spune Stroe.

Parlamentarii AUR au protestat, marţi seară, în Parlament, cerând oprirea ”batjocurii” şi acordarea banilor promişi profesorilor. Liderul AUR, George Simion a acuzat-o pe Diana Şoşoacă că a făcut scandal, la cererea PSD, iar Diana Şoşoacă l-a acuzat că a lovit-o. Cei doi parlamentarii şi-au adresat jigniri şi au strigat unii la alţii. De asemenea, au protestat mai mulţi parlamentari USR, şedinţa de plen fiind începută cu întârziere.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.