Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Iosif Rotariu își sfătuiește nepotul, pe Dorin Rotariu, să nu revină în România

www.sport.ro
Dorin Rotariu

Iosif Rotariu a vorbit despre nepotul său, jucătorul lui AZ Alkmaar, Dorin Rotariu, și despre revenirea lui în Liga I Betano. Interesul FCSB-ului pentru atacantul de 23 de ani nu îl încântă pe Rotariu Senior, care îl sfătuiește pe Dorin să nu plece din străinătate informează mediafax.

"Nu am discutat cu el, dar indiferent în ce situație ar fi acum, părerea mea e că trebuie să rămână la Alkmaar. E prea tânăr să se întoarcă în România, în ultima etapă a jucat și antrenorul l-a felicitat, deci eu cred că va fi folosit în continuare.

Important este să se discute cu jucătorul, dar eu nu cred că se va întâmpla acest lucru. Eu știu că că are și alte opțiuni de la echipe din străinătate, în afară de a reveni în România, asta în cazul în care akmaar nu îl mai dorește

Dacă aș fi eu în locul lui nu aș veni, aș rămâne în străinătate. Acolo este un alt mod de pregătire, de educație, nivelul este mult mai ridicat din punctul de vedere al antrenamentelor, al condițiilor. Totul este diferit față de ce este în România. Pe orice jucător. care evoluează în străinătate, și îl întrebi spune că acolo este altceva.

Eu zic că este prea tânăr să facă pasul spre România, se întoarce la ce?

Ar fi bine pentru el să joace la Alkmaar sau să se întoarcă la Brugge sau să plece la altă echipă din afară", a spus Iosif Rotariu, la Digi Sport.

Dorin Rotariu este un jucător care poate evolua pe orice post din atac, lucru confirmat și de unchiul său: "Într-un 4-3-3 ar juca foarte bine vârf sau chiar și în 4-2-3-1. Și vârf și badă dreapta și stânga, în toate cele trei locuri din atac joacă foarte bine. Este un jucător care are o viteză bună de deplasare și cere mereu mingea în adâncime".

Referitor la problemele de adaptare în străinătate, unchiul lui Dorin Rotariu a precizat că nepotului său nu pare să îi fie dor de România: "El nici în vacanță nu a venit în țară. A preferat să stea în străinătate, deci nu cred că îi e rău acolo. Face antrenamente suplimentare, îi place foarte mult".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.