Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

IPJ Bistriţa-Năsăud: Un tânăr de 22 de ani a fost prins conducând cu un permis contrafăcut

politie bun

Un tânăr de 22 de ani din oraşul Sângeorz-Băi a fost prins conducând pe Drumul Naţional 17D folosindu-se de un permis de conducere contrafăcut, potrivit buletinului de presă remis marţi de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Bistriţa-Năsăud.

Este vorba despre un permis de conducere de Irlanda, căruia îi lipseau mai multe elemente de siguranţă.

"La data de 2 mai a.c., poliţiştii Compartimentului Rutier din cadrul Poliţiei oraşului Sângeorz Băi au oprit în trafic, pentru control, un autoturism ce se deplasa pe Drumul Naţional 17D. La volan a fost identificat un tânăr de 22 de ani, din Sângeorz-Băi. În urma verificării documentelor şoferului, s-a constatat faptul că acesta a prezentat pentru control un permis fals, acestuia lipsindu-i mai multe elemente de siguranţă. Totodată, în urma verificărilor efectuate, s-a constatat că şoferul nu are dreptul de a conduce pe teritoriul României", se arată în comunicatul IPJ, potrivit Agerpres.ro.

Mai multe permise false de conducere, în special de Irlanda, dar şi de Elveţia şi Grecia, au fost depistate în trafic în ultimul an, pe DN 17D şi pe drumuri judeţene adiacente, în cazurile făcute publice de IPJ Bistriţa-Năsăud fiind vorba despre conducători auto din oraşul Sângeorz-Băi şi din comune învecinate, cu vârste cuprinse între 21 şi 49 de ani.

Poliţiştii au deschis şi în cazul tânărului de 22 de ani un dosar penal pentru fals în înscrisuri oficiale, uz de fals şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.