Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

IPJ Gorj, despre cazul poliţistului care a cântat la o petrecere: 'Nu a fost constatată nicio abatere disciplinară'

112 politia politie

Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Gorj a anunţat miercuri, în urma verificărilor în cazul unui poliţist care a cântat la o petrecere, acesta aflându-se în timpul liber, că nu a fost constată nicio abatere disciplinară.

"Cu privire la informaţiile apărute în spaţiul public despre 'Poliţistul gorjean premiat de ministrul Vela cântă la chefuri pentru interlopi', în urma verificărilor efectuate de poliţişti din cadrul IPJ Gorj - Compartimentul Control Intern, vă comunicăm următoarele: petrecerea organizată în noaptea de 25 spre 26 iulie, la domiciliul unui bărbat din comuna Drăguţeşti, s-a desfăşurat cu respectarea regulilor de protecţie împotriva răspândirii virusului COVID-19. Poliţistul la care se face referire a participat la eveniment ca invitat, fiind în perioada concediului de odihnă. Acesta a cântat la un instrument muzical la solicitarea celorlalţi participanţi, nefăcând parte din formaţia muzicală care a întreţinut atmosfera la eveniment. Astfel, nu au rezultat indicii cu privire la săvârşirea vreunei abateri disciplinare de către poliţist", a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj, Victor Ţuhaşu, potrivit agerpres.ro.

Citește și: E lege! Administrațiile locale pot monta echipamentele de supraveghere video fără costuri suplimentare pentru deținătorii stâlpilor

Conducerea IPJ Gorj a dispus verificări după ce în spaţiul public a apărut un articol în care se menţionează că un poliţist a cântat la saxofon, în timpul liber, la o petrecere privată în comuna Drăguţeşti.

"Având în vedere aspectele semnalate în spaţiul public la data de 28 iulie, într-un articol al unui cotidian local cu titlul 'Poliţistul gorjean premiat de ministrul Vela cântă la chefuri pentru interlopi' (...), conducerea Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Gorj a dispus efectuarea de verificări prin Compartimentul Control Intern, urmând a fi dispuse măsuri corespunzătoare", a transmis, marţi, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj, Victor Ţuhaşu.

Citește și: Mircea Lucescu împlinește 75 de ani! Cel mai titrat tehnician român din toate timpurile se pregătește pentru o nouă aventură

Poliţistul a fost distins de ministrul Afacerilor Interne cu emblema de onoare a MAI, după ce, în luna iunie a acestui an, în timp ce se afla în timpul liber, a prins un bărbat care tâlhărise o femeie.

Potrivit sursei citate, poliţistul este absolvent al Şcolii de Agenţi de Poliţie "Vasile Lascăr" Câmpina, promoţia 2012, şi a fost repartizat să-şi desfăşoare activitatea la IPJ Caraş Severin, până în anul 2016, când s-a transferat la IPJ Gorj, ca ajutor de şef de post în cadrul Postului de Poliţie Ciuperceni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.