Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

IPJ Timiș are un nou șef adjunct: Florin Bolboș a fost achitat într-un dosar de corupție al DNA

Pressalert.ro
Bolbos Florin

IPJ Timiș are, de astăzi, un nou șef adjunct. Șeful IPJ Timiș, chestorul Alin Petecel, l-a numit în funcția de adjunct pe Florin Bolboș, de al cărui nume se leagă un uriaș dosar de corupție instrumentat de DNA Timișoara. Florin Bolboș a fost achitat de Înalta Curte de Casație și Justiție, care a anulat practic acuzațiile din dosarul DNA Timișoara. Acum, Bolboș a fost repus în funcție, fiindcă așa cerea legea.

La data de 31.01.2023, prin dispoziția Inspectorului General, domnul Comisar Șef de Poliție Bolbos Florin Mircea a fost reînvestit în funcția de adjunct al Inspectorului Șef al Inspectoratului de Poliție Județean Timiș, anunță Inspectoratul.

Bolbos a fost acuzat de abuz în serviciu,  în legătură cu presupusa protejare a unei rețele evazioniste din județ, în 2015, într-un dosar instrumentat de DNA Timișoara. ÎCCJ a decis după ani de procese, în care polițistul a fost apărat de avocatul Cătălin Dancu, că Bolbos e nevinovat, fiindcă fapta nu există, asta deși Curtea de Apel Timișoara l-a condamnat pe Bolboș la trei ani de închisoare.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.