Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

IPOCRIZIE? Lider #rezist, SĂLTAT de mascați pentru trafic de droguri

Au ieșit în stradă să ceară demiterea politicienilor corupți și protejarea justiției, dar unii din ei nu sunt chiar uși de biserică. Vorbim de reprezentanții #rezist, care critică de câte ori au ocazia politicienii. Acum aproximativ o săptămână, un tânăr din Iași a fost reținut  pentru trafic de droguri. Ulterior, s-a aflat că acesta era unul din liderii locali ai mișcării #rezist, care, teoretic, luptă împoriva încălcării legii.

Citește și: Victor Ponta, pledoarie INCENDIARĂ: Argumentele IREFUTABILE care demască blatul politic dintre PSD și PNL

"La data de 23.10.2019, procurorii DIICOT- S.T.Iaşi au dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a inculpatului D.A, pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de risc.

În fapt s-a reţinut că, în cursul anului 2019, cu sprijinul soției sale, inculpatul a înființat pe raza comunei Tomești, judeţul Iași, la adresa la care locuiesc cei doi împreună cu fiica minoră, pe terenul curții situat în spatele casei, în interiorul unor sere ( construcții pe cadru de lemn, acoperite cu folie din plastic) o plantație ilicită de cannabis de tip indoor constituită din mai multe plante de cannabis, în scopul recoltării și obținerii drogului de risc cannabis (inflorescențe), droguri destinate atât comercializării cât și consumului personal", informa DIICOT.

În urma percheziției domiciliare, au fost ridicate 3 kilograme de cannabis, precum și alte bunuri și materiale utilizate în derularea activității infracționale. Conform Bunaziuaiași.ro, Adrian Dolniceanu este unul din liderii mișcării #rezist.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.