Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ipoteză cutremurătoare! CTP prevestește BĂTĂI DE STRADĂ din cauza deciziilor PSD: 'Să nu se ajungă până la faza disperării buzunarului și burții'

CTP

Cristian Tudor Popescu e de părere că viitorul sună rău pentru România și că țara noastră se află acum într-o situație asemănătoare cu cea din decembrie 1989. Jurnalistul avertizeaza că, în 2018, guvernarea PSD-ALDE va ajunge la "coliziunea cu marea masă, în stradă”.

"Oricum se va ajunge la coliziune, se va ajunge la ciocnire. Pentru ca finalmente, toate aceste politici – pe cat de brutale, pe atat de prostesti, de incompetente – ale acestei puteri vor duce la coliziunea cu marea masa, in strada. Dar eu as vrea sa nu se ajunga pana la faza disperarii buzunarului si burtii. Pentru ca am mai vazut asta pe vremea lui Ceausescu. Se va ajunge la asta.

Citește și: Cristian Tudor Popescu îi face praf pe americani, după ce ne dau ORDINE cu ce să facem: 'Departamentul de Stat nu are dreptul să facă așa ceva cu Parlamentul'

Aceste masuri economice pe care le ia acest Guvern vor duce in mod clar la saracirea populatiei, prin cresterea preturilor, la inflatie – deja se intampla lucrul acesta -, oamenii or s-o duca mai rau si atunci tot vor iesi in strada!

Dar eu as vrea ca cetatenii acestei tari sa iasa in strada pentru niste idealuri care nu tin de interesul material si sa castige aceasta batalie cu puterea abuziva pe terenul legilor justitiei. Pentru ca acolo nu e vorba de salarii, de pensii, nu e vorba de mancare si de bautura. Este vorba de niste principii, de ceea ce diferentiaza, in ultima instanta, oamenii de animale.

Citește și: Un consultant politic aruncă 'BOMBA': 'Social-democrații pun la cale mătrăşirea lui Dragnea'! Ce spune despre miting-ul dorit de PSD

Sper ca aceasta atmosfera de rezistenta, de neacceptare a prostirii in fata si a brutalitatii din partea actualei guvernari sa continue sa se prelungeasca si in ianuarie si cat o sa fie nevoie, pentru ca nu exista cale de acceptare pentru ceea ce propune acest guvern – care, de altfel, nici nu vor sa negocieze, isi exprima, de cate ori pot, dispretul fata de cei care ies in strada”, a spus CTP la Digi24.

Duminica, peste 45.000 de oameni au iesit pe strazi in orasele din Romania pentru a protesta fara de actiunile coalitiei PSD-ALDE de masacrare a legilor justitiei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.