Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ipoteză interesantă lansată de premierul rus: Prigojin, agent dublu? Mihail Mişustin: 'Occidentul este îndreptat împotriva noastră'

hindustantimes.com
prigojin wagner

Premierul rus face o precizare interesantă despre rebeliunea condusă de Evgheni Prigojin! Mihail Mișustin le-a cerut rușilor să fie uniți în fața unor asemenea momente istorice, însă a lăsat să se înțeleagă faptul că șeful Wagenr ar fi agentul Occidentului: „Aproape întreaga mașinărie militară, economică și informațională a Occidentului este îndreptată împotriva noastră. De fapt, există o luptă pentru dreptul de a-și alege propria cale, bazată pe interesele naționale în beneficiul poporului lor", a spus oficialul rus.

Toți reprezentanții Guvernului rus erau la locurile lor de muncă în ziua în care a avut loc rebeliunea, au acționat în mod clar și coerent pentru a menține o situație stabilă și pentru a proteja cetățenii, a declarat premierul rus Mihail Mișustin. „În aceste zile, țara se confruntă cu o altă provocare. S-a încercat destabilizarea situației interne din Rusia. Membrii Guvernului au fost la locurile lor de muncă, sub conducerea președintelui au acționat clar, coerent, la toate nivelurile, au menținut o situație stabilă pentru a preveni agravarea situației și pentru a proteja cetățenii de toate amenințările posibile emergente", a declarat Mishustin în timpul unei întâlniri cu viceprim-miniștrii Federației Ruse.

El a subliniat că "în aceste condiții, principalul lucru este să asigurăm suveranitatea și independența țării noastre, securitatea și bunăstarea cetățenilor". "Pentru aceasta, consolidarea întregii societăți este deosebit de importantă. Este necesar să acționăm împreună ca o echipă și să menținem unitatea tuturor forțelor, raliindu-ne în jurul președintelui, pentru a lua decizii comune verificate pentru implementarea eficientă a sarcinilor stabilite de șeful statului", a spus Mișustin.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.