Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ipoteză terifiantă a procurorilor din Buzău: Incendiul din apartamentul în care a fost găsită tânăra carbonizată a fost provocat

incendiu

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Buzău au preluat cercetările în cazul tinerei găsite carbonizată sâmbătă dimineaţă în apartamentul său din municipiu. Potrivit reprezentanţilor IPJ Buzău, ancheta a fost preluată de procurori deoarece există suspiciuni asupra modului în care tânăra a murit, potrivit news.ro.

Citeste si Doi dintre copiii lui El Chapo, inculpați în SUA pentru trafic de droguri - Cei doi s-ar ascunde în Mexic

Până acum au fost audiate mai multe persoane: vecini, prieteni, apropiaţi ai fetei, însă nu a fost făcută nicio reţinere. Există însă suspiciunea că apartamentul ar fi fost incendiat, probabil cu benzină.

Trupul tinerei a fost găsit carbonizat sâmbătă dimineaţă, de către pompierii buzoieni chemaţi de vecini să stingă incendiul care cuprinsese un apartament situat la etajul 9 al unui bloc din oraş. Iniţial, pompierii nu au avut informaţii că în apartament e o victimă, găsind cadavrul la cercetarea amănunţită efectuată ulterior.

Vecinii tinerei spun că aceasta obişnuia să dea petreceri, iar în noaptea vineri spre sâmbătă mai multe persoane s-ar fi aflat în casa fetei.

La sosirea pompierilor, mai multe persoane din bloc s-ar fi evacuat deja, altele fiind evacuate de echipajele ISU Buzău, însă nici una dintre cele evacuate de pompieri nu se afla în apartamentul cuprins de foc.

Tânăra locuia singură în apartamentul ce îi fusese cumpărat de mama sa care este plecată la muncă în străinătate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.