Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ipoteze EXPLOZIVE privind demisia lui MRU

exploziv

Mihai Răzvan Ungureanu a surprins pe toată lumea cu demisia de la șefia SIE!  Preşedintele Iohannis a acceptat demisia lui MRU. Interimar la conducerea SIE va fi generalul Silviu Predoiu, până când Iohannis va desemna un nou director.

Mihăiță Calimente, șeful Comisiei SIE din Parlament, spune că MRU este grav bolnav, Însă motivele reale par a fi altele. În acest sens, luni seara, Răzvan Dumitrescu și Oana Zamfir au prezentat, la emisiunea „Subiectiv”, patru ipoteze privind demisia șefului SIE.

ȘOC în Arabia Saudită. Reduceri de salarii cu 20% pe fondul prăbușirii prețului petrolului

1. Șeful SIE a beneficiat de un răgaz din partea președintelui pentru anunțarea demisiei. Ea survine conflictului cu Laura Codruța Kovesi

2. Există o posibilă implicare a lui Răzvan Ungureanu în dosarul Black Cube

3. O posibilă anchetare în dosarul Ponta-Blair

4. Pregătirea unei reveniri în politică, eventual ca propunere de premier

De asemenea, în opinia lui Răzvan Savaliuc, jurnalist la Luju.ro, MRU s-ar putea întoarce la Guvern sau ca președinte al Senatului: ”Părerea mea e că asistăm la un joc politic. MRU a mai plecat odată din postura de director SIE și s-a dus premier. Înainte să ajungă director SIE a plecat de la PNL. Mă tem că din cauza acestor coincidențe sau anomalii, că e un joc, cred că MRU va figura pe listele parlamentare la alegeri. (...) Ar putea să fie președinte al Senatului, ori premier chiar”, a spus jurnalistul Răzvan Savaliuc, luni, la emisiunea „La ordinea zilei”, de la Antena 3.

La rândul său, nici jurnalistul Bogdan Chirieac nu crede că la baza demisiei lui Mihai Răzvan Ungureanu de la șefia Serviciului de Infomații Externe ar fi starea de sănătate.

”E puțin probabil va directorul SIE să aibă o boală atât de gravă, să nu-și fi prezentat demisia personal, că înțeleg că a demisionat prin fax. Nu a suferit un accident MRU, că am fi aflat cu toții. Apoi, nici președintele nu dă senzația că ar dori să afle natura suferinței (...). Declarația președintelui pe mine mă pune și mai mult pe gânduri. E ceva grav care se ascunde aici, zic eu”, a opinat analistul de politică internă și externă Bogdan Chirieac, luni, la Antena 3.

”Categoric nu e adevărat argumentul cu starea de sănătate. E o formulă de tip sovietic. E cusută cu ață albă”, a continuat Chirieac.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.