Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ippei Mizuhara, translatorul lui Shohei Ohtani, demis de la LA Dodgers după ce ar fi furat de la jucător pentru a-şi achita datoriile la pariuri

www.sansanews.ro
bâtă baseball

Ippei Mizuhara, translatorul starului japonez de baseball Shohei Ohtani de la Los Angeles Dodgers, a fost concediat de echipă, pe fondul acuzaţiilor că ar fi comis un "furt masiv" de la jucător pentru a-şi plăti datoriile la jocurile de noroc, anunţă Reuters, potrivit news.ro

Avocaţii lui Ohtani au declarat pentru LA Times că Mizuhara ar fi folosit fondurile jucătorului pentru a plăti o presupusă casă de pariuri ilegală, care se pare că se află sub investigaţie federală.

ESPN a raportat că cel puţin 4,5 milioane de dolari au fost transferate din contul lui Ohtani către o operaţiune de pariuri din California de Sud.

"Ca răspuns la recentele solicitări ale presei, am descoperit că Shohei a fost victima unui furt masiv şi predăm cazul autorităţilor", a declarat într-un comunicat firma de avocatură Berk Brettler LLP.

Mizuhara este un prieten de lungă durată al lui Ohtani şi care a călătorit la Seul cu Dodgers pentru seria de deschidere a sezonului MLB.

Într-un interviu acordat marţi pentru ESPN, el a spus iniţial că Ohtani a fost de acord să îşi acopere datoriile la jocurile de noroc.

Cu toate acestea, o zi mai târziu, el a declarat că Ohtani nu ştia despre datoriile la jocurile de noroc şi că nu a transferat bani către asociatul casei de pariuri.

"Evident, este numai vina mea, tot ceea ce am făcut", a declarat Mizuhara miercuri pentru ESPN. "Sunt gata să suport toate consecinţele", a mai spus el.

Mizuhara a declarat pentru ESPN că a pariat pe meciuri de fotbal internaţional, NBA, NFL şi fotbal universitar, dar niciodată pe baseball.

Miercuri, Dodgers a confirmat pentru Reuters că Mizuhara a fost concediat. "Cei de la Dodgers sunt conştienţi de relatările din presă şi adună informaţii", a declarat un purtător de cuvânt al echipei.

La o conferinţă de presă organizată joi la Seul, managerul echipei Dodgers, Dave Roberts, a refuzat să comenteze cazul, dar a declarat că Ohtani va juca în al doilea meci împotriva echipei San Diego Padres, aşa cum era prevăzut.

"Shohei este pregătit", a spus el. "Gata de joc pentru meciul din această seară".

Mizuhara a venit în California împreună cu Ohtani când acesta s-a alăturat echipei Los Angeles Angels în 2018. Mizuhara a fost angajat de Dodgers atunci când Ohtani, de două ori MVP AL, a semnat un contract record de 10 ani şi 700 de milioane de dolari cu echipa.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.