Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

IPS Andrei Andreicuț reclamă lipsa de înțelegere dintre români în anul Centenarului și o discordie distrugătoare

IPS Andrei Andreicut

Mitropolitul Clujului, IPS Andrei Andreicuț, reclamă lipsa de înțelegere dintre români în anul Centenarului și o discordie distrugătoare, susținând că este nevoie de mai multă pace între cei care chivernisesc treburile publice, transmite corespondentul MEDIAFAX.

În mesajul de Crăciun și Pastorala prezentate, vineri, la reședința mitropolitană din Cluj-Napoca, IPS Andrei Andreicuț a menționat că visul de veacuri al neamului românesc a fost realizabil pentru că a fost o unitate spirituală dintre lideri, care ar trebui să revină.

”În anul sărbătoririi Jubileului Marii Uniri, care a fost posibilă datorită faptului că la 1 Decembrie 1918 înaintașii noștri erau uniți în cuget și-n simțiri, observăm în jurul nostru o discordie distrugătoare. Din nefericire, în acest an, oamenii nu sunt în armonie, sunt dispute, necazuri, neînțelegeri, am dori ca pacea Domnului Isus Hristos să vină între noi. (...) Unde sunt marii lideri ai neamului nostru din acel an astral, Miron Cristea, Iuliu Hossu, Vasile Goldiș? Acum oamenii nu își mai pun problema vieții spirituale normale. Visul de veacuri al neamului nostru a fost realizabil pentru că a fost unitatea spirituală dintre lideri, pe care dorim să o vedem reîntruchipată din nou. Domnul Isus Hristos a venit să aducă pace și bunăînvoire între oameni pe pământ. Acum, noi, dorim multă pace și liniște credincioșilor, în țară și mai multă pace între cei ce chivernisesc treburile publice”, a spus mitropoloitul Clujului.

Acesta s-a referit și la faptul că, în anul Centenarului, s-a reușit sfințirea Catedralei Mântuirii Neamului din București, care reprezintă ”o ctitorie pentru veșnicie”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.