Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ÎPS Teodosie: Nu putem spune hotărât 'Faceți vaccinul!'

Facebook
ÎPS Teodosie

Arhiepiscopul Tomisului, ÎPS Teodosie, a declarat marți, la Antena 3, că „Sfânta Împărtășanie este mai puternică decât orice vaccin”.

Citește și: Guvernul Cîțu introduce 'taxa pe ambalaj': La cumpărături vei achita câte 50 de bani în plus pentru fiecare sticlă sau doză cu bere, apă, suc

„Noi ne implicam mai moderat, pentru ca noi nu suntem vectori de transmitere a unor mesaje medicale, nefiind speciaistti. Noi ii indemnam pe toti cei care au avizul medicului de familie si le spune constiinta, noi ii indemna sa se vaccineze. Dar noi nu obligam pe nimeni, nici nu retinem pe nimeni, lasam libertatea fiecaruia. Eu deocamdata nu ma vaccinez pentru ca am alergie si medicul nu mi-a recomandat inca. Nu avem rezultate pertinente sa putem spune hotarat 'Faceti vaccinul!'. Noi cand propovaduim Cuvantul lui Dumnezeu nu aveam nicio retinere, e Adevarul, dar iata ca vaccinul are si efecte secundare”, a declarat ÎPS Teodosie.

Acesta a precizat că „Sfânta Împărtășanie in altar e lipsita de orice virus. Sfanta Impartasanie este mai puternica decat orice vaccin”.

 

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.