Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ÎPS Teodosie s-a destăinuit, în direct la TV: Am fost atenționat să fiu mai ponderat, să nu mai afirm tot ce cred sau ce mi se pare

teodosie radio dobrogea

ÎPS Teodosie a povestit cum curajul de a vorbi despre adevăr şi credință în perioadele grele l-a făcut mai puternic şi i-a o ferit o mai mare claritate în misiunea pe care o are, în ciuda celor care l-au criticat de-a lungul timpului.

"Eu nu caut popularitatea şi nu îmi place să fiu lăudat. Mă simt mai bine când sunt criticat", spune ÎPS Teodosie care în perioada pandemie a fost aspru criticat de opinia publică pentru declaraţiile sale.

"Mă așteptam la orice! Am fost atenționat să fiu mai ponderat, să nu mai afirm tot ce cred sau ce mi se pare. De așa-ziși sfătuitori, chiar de rudele mele mi-au spus să fiu mai atent, că erau atenționate că o să pățesc ceva.

N-am ce să pățesc, mă bazez pe Dumnezeu pentru că eu am hotărât să fac zilnic liturghie din vremea aceea, când s-a închis biserica și nu m-am mai oprit și nu mă voi opri. Doar vineri nu este liturghie, că așa e rânduiala.

Eu nu vreau să dau cu presupunerea niciodată. Când fac afirmații trebuie să am temei. N-am păreri proprii. Nu știu ce a fost. Dumnezeu a îngăduit să fie și aceasta, să trecem peste asta.

Peste orice necaz după ce ai trecut ești mai puternic și noi ne-am mobilizat. Avem motive să fim mai concentrați, să știm ce avem de făcut și vom face să fie mai bine.

Oricum ne pregăteam de restaurare și consolidare și este o grabă acuma. Ne grăbește acest eveniment la consolidare și restaurare era de 100 de ani clădirea și trebuia să fie restaurat acoperișul.

Noi n-am putut să intervenim pe monument istoric. Acum avem tot proiectul, ne vom apuca, deja am pregătit toate cele necesare", a spus ÎPS Teodosie la Antena 3 CNN.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.