Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

IPS Teodosie sfidează restricţiile anti-COVID-19 după ce Constanţa a ieşit din carantină. Ce a anunțat

Facebook
ÎPS Teodosie

ÎPS Teodosie a oficiat sâmbătă liturghia la Catedrala Arhiepiscopală şi a anunţat că o altă slujbă va avea loc, începând cu ora 22:00, în condiţiile în care interdicţia de circulaţie intră în vigoare de la ora 23:00.

„Sâmbătă, 2 ianuarie 2021, de la ora 8.00, IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, va oficia Sfânta Liturghie la Catedrala arhiepiscopala Sfinții Apostoli Petru şi Pavel din Constanţa, iar de la ora 22.00, va oficia Acatistul Sfântului Serafim de Sarov şi Acatistul Învierii”, a anunţat Arhiepiscopia Tomisului.

VIDEO Doar în lenjerie intimă, un bărbat a făcut CIRC cu jandarmii care l-au salvat din pădure: 'Să-mi aduceți haine, țigări și mâncare!'

„Duminică, 3 ianuarie, de la ora 8.40, Ierarhul Tomisului va săvârși Sfânta Liturghie la Catedrala arhiepiscopală Sfinții Apostoli Petru si Pavel din Constanta”, conform sursei citate.

Anunţul făcut de IPS Teodosie vine după poliţiştii din Constanţa nu au aplicat sancţiuni înaltului ierarh care a oficiat slujba de Anul Nou în prezenţa a aproape 100 de credincioşi, după ora 23, când circulaţia în oraş era interzisă din cauza restricţiilor.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.