Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Iranul se amuză, după atacul Israelului: Se pare că presa americană visează

drona

Oficialii din Iran au dat un prim comunicat de presă și arată faptul că apărarea antiaeriană a Iranului a fost activată, iar atacurile Israelului nu au provocat pagube semnificative. Purtătorul de cuvânt al Centrului Național pentru Spațiul Cibernetic al Iranului, Hossein Dalirian, susține că atacul Israelului a fost unul eșuat și se amuză pe seama presei din SUA.

”Se pare că presa americană a visat că Israelul a atacat Iranul; Altfel, un atac eșuat cu câteva quadcoptere, care au sfârșit prin a doborî câteva păsări mici, nu este considerat un atac nicăieri în lume”, a spus Dalirian.

Sistemele de apărare aeriană ale Iranului au fost activate în mai multe regiuni ca măsură de precauție împotriva unor potențiale amenințări aeriene, potrivit ultimului raport al agenției de știri de stat, IRNA.

"În urma activării sistemului de apărare aeriană în unele părți ale țării pentru a face față unor posibile ținte, rapoartele indică faptul că, până în prezent, nu au fost raportate lovituri sau explozii la scară largă cauzate de vreo amenințare aeriană", a declarat IRNA vineri dimineața devreme, ora locală.

Nu au lovit instalațiile nucleare

Verificări extinse în Isfahan, o provincie centrală critică cu importante instalații nucleare, indică faptul că toate instalațiile militare și de securitate sensibile rămân în siguranță, fără a fi raportat niciun incident.

În plus, IRNA a precizat că nu au existat activări ale sistemelor de apărare antirachetă.

Trei drone "au fost doborâte cu succes de apărarea antiaeriană a țării, nu există deocamdată rapoarte privind un atac cu rachete", a declarat purtătorul de cuvânt al Centrului Național pentru Spațiul Cibernetic al Iranului, Hossein Dalirian, pe X.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.