Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Irina Bara, a pierdut în primul tur la Lyon (WTA)

irina bara

Jucătoarea română de tenis Irina Bara a fost învinsă de italianca Jasmine Paolini cu scorul de 4-6, 7-5, 6-3, luni, în prima rundă a turneului WTA 250 de la Lyon, dotat cu premii totale de 193.127 de euro.

Bara (26 ani, 114 WTA) s-a înclinat după două ore şi 25 de minute în faţa favoritei numărul cinci (26 ani, 48 WTA).

După ce şi-au împărţit primele două seturi, în decisiv Bara a condus cu 3-2, cu break reuşit, însă nu a mai câştigat niciun ghem până la final, cedând cu 3-6.

Italianca are acum 2-1 în meciurile directe, după ce Paolini s-a impus în 2016 la Horg (Germania), în calificări, cu 7-6 (1), 6-4, iar Bara a câştigat în acelaşi an la Santa Margherita, cu 4-6, 6-1, 6-4, în primul tur.

Bara s-a ales cu un cec de 2.158 de euro şi un punct WTA.

Pe tabloul principal de simplu se mai află două românce: Sorana Cîrstea, a doua favorită, o va întâlni în primul tur pe Miriam Bolkvadze (Georgia), Ana Bogdan o va înfrunta pe ucraineanca Daiana Iastremska.

Irina Bara va evolua şi la dublu, alături de Ekaterine Gorgodze (Georgia). Alte două românce figurează pe tabloul de dublu: Monica Niculescu face pereche cu rusoaica Alexandra Panova, favoritele numărul patru, urmând să joace în prima rundă contra cuplului Elsa Jacquemot (Franţa)/Tatjana Maria (Germania), iar Andreea Mitu evoluează alături de Oksana Kalaşnikova (Georgia), împotriva perechii germane Anna-Lena Friedsam/Nicola Geuer, informează Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.