Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Irina Begu a fost învinsă de Angelique Kerber în FedCup

irina begu

România și Germania joacă azi și mâine barajul de menținere în Grupa Mondială a Fed Cup. În primul meci de la FedCup, Irina Begu a fost învinsă de Angelique Kerber, scor 2-6, 3-6. Urmează partida dintre Simona Halep şi Andrea Petkovic.

Irina Begu, locul 35 WTA, a fost învinsă în două seturi, scor 2-6, 3-6 de Angelique Kerber, jucătoare clasată pe 3 în ierarhia WTA şi câştigătoarea de la Australian Open.

România şi Germania s-au mai întâlnit o singură dată în Fed Cup, în 1974, atunci când nemţoaicele s-au impus cu 3-0.

Citește și: O celebră vedetă s-a filmat goală și a pus clipul pe net: Ce a vrut să demonstreze / VIDEO

"Am intrat pe teren după intonarea imnului şi după toată agitaţia din cadrul ceremoniei şi am avut emoţii pentru că e un sentiment unic. I-aş dori oricui să trăiască ce înseamnă să joci pentru ţara ta într-o astfel de atmosferă. Când mi-au mai trecut emoţile am făcut multe greşeli neforţate, iar în setul al doilea când mi-am mai revenit era deja prea târziu. Tactica mea a fost să fiu cât mai agresivă cu Kerber, dar dorinţa mea de a învinge a fost mult prea mare şi atunci nu iese întotdeauna cum vrei. Am luptat cât am putut de mult, ştiu că am dezamăgit unii oameni, dar vreau să le mulţumesc tuturor pentru felul fantastic în care m-au susţinut. Sala este extraordinară şi sunt mândră că avem aşa ceva în România. Regret că nu am putut face mai mult astăzi. Am o problemă la genunchi care nu dispare aşa repede, dar nu acest lucru m-a împiedicat să joc mai bine", a declarat Begu.

Irina Begu a făcut referire şi la posibile schimbări pentru meciurile de duminică. "Noi am stabilit acum câteva zile că vom avea o nouă discuţie sâmbătă seară în funcţie de cum va fi scorul la finalul zilei. Eu sunt aici să reprezint România, indiferent că este vorba de a juca la simplu sau la dublu."

CITEȘTE ȘI: Noi IMAGINI INCENDIARE cu profesoara de geografie din Iași care face videochat / VIDEO

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.