Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Irina Begu şi Andreea Mitu, calificate în sferturile probei de dublu la Transylvania Open

digisport.ro
Irina Begu

Perechea română Irina Begu/Andreea Mitu s-a calificat, miercuri, în sferturile de finală ale probei de dublu din cadrul turneului de tenis Transylvania Open (WTA 250), care are loc în BT Arena din Cluj-Napoca şi e dotat cu premii totale de 235.238 de dolari, după o victorie cu 6-4, 6-3 în faţa cuplului Amina Anşba (Rusia)/Anastasia Detiuc (Cehia), anunță Agerpres.

Begu şi Mitu au obţinut victoria după o oră şi 15 minute, devenind a treia pereche din ţara noastră care atinge sferturile la Cluj-Napoca după Monica Niculescu/Gabriela Ruse şi Alexandra Ignatik/Andreea Prisăcariu.

Begu şi Mitu şi-au asigurat un cec de 2.300 de dolari şi 60 de puncte WTA, iar în sferturi vor juca împotriva favoritelor numărul trei, Niculescu/Ruse, astfel că România va avea sigur o pereche în semifinale.

Ucraineanca Anhelina Kalinina, cap de serie numărul opt, este prima jucătoare calificată în sferturi la Transylvania Open, după 6-2, 6-2 cu germanca Anna-Lena Friedsam.

Estoniana Anett Kontaveit, a doua favorită a turneului, s-a calificat în optimi, în urma victoriei cu 6-3, 7-5 contra sârboaicei Aleksandra Krunic.

În sferturi, Kalinina o va înfrunta pe Kontaveit sau pe belgianca Alison van Uytvanck.

Ucrainencele Liudmila Kicenok şi Marta Kostiuk s-au calificat în sferturi la dublu, după 6-0, 5-7, 12-10 cu favoritele numărul patru, Ana Danilina (Kazahstan)/Ulrikke Eikeri (Norvegia).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.