Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Irina Sârbu şi Nadia Trohin, împreună cu Big Band-ul Radio România, vor susţine un concert jazz la Sala Radio

news.ro
concert Sala Radio

Cântăreţele Irina Sârbu şi Nadia Trohin, împreună cu Big Band-ul Radio România, vor susţine joi seară un concert jazz la Sala Radio, sub bagheta compozitorului Ionel Tudor, potrivit news.ro.

Irina Sârbu, cunoscută pentru improvizaţiile sale ce se bazează pe mulţi ani de studiu dedicat muzicii clasice şi jazzului şi pe o pasiune pentru folclorul românesc, interpretează de la jazzul standard la etno-jazz şi, mai recent, la partituri instrumentale redate vocal.

Citește și: ALERTĂ - Parlamentul a deblocat angajările la stat: Posturile vacante din administrația publică centrală și locală pot fi scoase la concurs

Născută la Chişinău, Nadia Trohin a studiat la Universitatea de Muzică Bucureşti şi a fost solista trupei Millenium şi membră a grupului vocal Jazzapella. Este cunoscută de public şi sub numele de „Fata sihastră”, după succesul melodiei cu acelaşi nume, pe care a interpretat-o ca solistă a Millenium.

A avut multe colaborări cu nume importante ale jazzului din ţară şi din străinătate, alături de participări la festivaluri de profil. Colaborarea sa cu pianistul Mircea Tiberian a început în 2011, când cei doi au înregistrat albumul „La margine de Bucureşti”.

Concertul „The Ladies Sing Jazz” va începe la ora 19:00 şi va fi transmis în direct pe toate frecvenţele Radio România Cultural şi Radio România Muzical şi online, pe site-urile radioromaniacultural.ro şi romania-muzical.ro şi pe paginile de Facebook ale RRM şi Orchestrele şi Corurile Radio.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.