Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Irina Shayk, fosta iubită a lui Cristiano Ronaldo, şi rapperul Kanye West au pus capăt relaţiei lor

Irina Shayk

O altă relaţie între celebrităţi s-a încheiat deşi în acest caz de abia începuse. Este vorba de Irina Shayk şi Kanye West a căror relaţie i-a luat prin surprindere atât pe fani cât şi pe apropiaţii lor şi care a ocupat paginile tabloidelor la începutul verii. Totuşi, surse apropiate lor notează că cei doi s-au despărţit, dar că au rămas în continuare prieteni, relatează online ziarul spaniol La Vanguardia.

Primele semne că rapperul american şi top modelul rus au început o relaţie au apărut la începutul lunii mai, după despărţirea lui Kanye West de Kim Kardashian, potrivit agerpres.ro.

Se pare că atât Irina cât şi Kanye frecventau aceleaşi cercuri, mai ales în sectorul modei în care amândoi erau implicaţi, astfel încât drumurile lor s-au încrucişat inevitabil. Legătura dintre ei a devenit mai strânsă, astfel încât au decis amândoi să-i dea o şansă la nivel romantic. După câteva săptămâni au început să se afişeze împreună.

Kanye West şi Irina Shayk au fost văzuţi pentru prima dată împreună în Provence, Franţa, în iunie, unde au sărbătorit cea de-a 44-a aniversare a rapperului. Cei doi au fost fotografiaţi, coborând dintr-un avion la întoarcerea din Franţa. Deşi apăruseră deja zvonuri că ar forma un cuplu, numeroase media au susţinut că Irina s-a dus acolo în calitate de prietenă a lui Kanye şi că nu este interesată de o nouă relaţie, fiind preocupată de fetiţa în vârstă de patru ani pe care o are cu Bradley Copper.

Shayk şi West sunt prieteni de ani de zile. Tânăra a participat ca model în cadrul show-ului de prezentare a mărcii rapperului, numită Yeezy, şi a apărut şi în videoclipul său, din 2010, la piesa "Power".

După două luni de la acea escapadă în Franţa, cei doi au decis să pună capăt relaţiei lor. Este ceea ce a confirmat o surse apropiată a cuplului revistei People. "Nu a fost niciodată vorba de o relaţie serioasă", a precizat sursa. O altă persoană apropiată celor doi susţine că rapperul american este prea concentrat asupra propriilor proiecte şi că nu are timp de relaţii.

Publicaţia US Weekly a confirmat de asemenea că cei doi nu mai sunt împreună. "Kanye şi Irina au pus capăt unei relaţii de dragoste, care de fapt nici nu a început", notează tabloidul.

Cu toate acestea, în urmă cu două luni, mass-media susţineau că "Irina şi Kanye au început să iasă împreună, după ce au fost văzuţi la New York."Kanye a declarat că nu vrea o relaţie serioasă, dar că îi place de Irina", a comentat o persoană apropiată rapperului, cu puţin înainte ca cei doi să plece împreună în vacanţă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.