Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Irina Tănase, iubita lui Liviu Dragnea, a făcut ACCIDENT cu mașina liderului PSD

Inquam Photos/ Octav Ganea
Dragnea Irina Tanase

Irina Tănase, iubita lui Liviu Dragnea, a făcut accident de mașină! Unul foarte grav, după cum a spus chiar Liviu Dragnea. Din fericire, Irina Tănase nu a pățit nimic. În fapt, este vorba de un accident mai vechi relatat la acea vreme de STIRIPESURSE.RO - VEZI AICI

Dragnea a vorbit despre mașina cu care a fost la mare. Ea aparține fiului său și nu are ITP-ul făcut, a recunoscut șeful Camerei Deputaților.

Citește și: Românii ar putea avea o nouă vacanță: De câte zile libere ar putea beneficia, dacă Guvernul va decide acest lucru

”Am văzut tot felul de detectivi, unii pârâţi, vai de mama lor, mă iertaţi că vorbesc aşa. Am văzut şi o domnişoară care umblă liberă prin Teleorman, care a făcut o mare analiză şi o mare investigaţie. Maşina nu e a firmei unde este acţionar fiul meu, este a lui personală. Maşina mea a fost accidentată grav acum o perioadă, cu Irina, mulţumesc lui Dunezeu că a scăpat şi a fost avariată grav, este acum reparată, este încă în service. Este vorba despre maşina pe care o am în declaraţia de avere, (BMW – n.r.) X5, pe care am moştenit-o de la fratele meu. În ceea ce priveşte ITP-ul - am înţeles că nu e - fiul meu să primească amendă, să se înveţe minte. L-am rugat să-mi împrumute maşina, mi-a împrumutat-o, îi mulţumesc foarte mult, şi eu i-am împrumutat când el încă nu avea maşină, m-am dus la mare şi am venit.

Citește și: Dezvăluiri bombă: Gigantul DEDEMAN ar putea achiziționa jumătate din acțiunile unui cunoscut club de fotbal

M-am chinut să dau SMS-ul ăla ca să plătim (taxa de pod de la Feteşti – n.r.), l-am sunat pe domnul Ioniţă de la companie (de drumuri – n.r.) - <Domnule, suntem şi noi aici, pe autostradă, şi vrem să plătim, nu vreţi să luaţi banii>. Mi-a spus că verifică, nu ştia, mă aşteptam să ştie, dar sigur că era şi el undeva (în vacanţă – n.r.), că se auzeau nişte păsărele în telefon. M-a sunat ulterior şi mi-a spus că este o problemă la compania de telefonie (…) dar ce facem noi, cei care vrem să plătim? Mi-a dat răspunsul (…) că puteţi plăti şi mâine. Dar domnule, cei care au trecut ieri şi au zis că plătesc azi, ce fac? Preferăm să lăsăm nişte oameni să plătească o amendă neavând nicio vină sau vă reglaţi voi problema între voi, între STS şi operatorul de telefonie. Nu e nici treaba mea, nici a celorlalţi participanţi la trafic să vadă unde este problema.”, a spus Dragnea.

Citește și: EXCLUSIV! Reacția pe care a avut-o „militarul erou” de la „Chefi la cuțite”, după ce MApN l-a demascat .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.