Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Iubita lui Liviu Dragnea: 'Am primit atât de multe amenințări încât mi-a fost frică să ies din casă'

Inquam Photos/ Octav Ganea
Irina Tanase iubita

Iubita fostului lider PSD Liviu Dragnea a declarat luni, la Antena 3, că o lună de zile i-a fost frică să iasă din casă din cauza amenințărilor primite.

„A fost o perioadă în care eu primeam atât de multe amenințări încât mi-a fost frică să ies din casă. Cred că o lună de zile”, a declarat Irina Tănase. „Erau diverse amenințări de la orice nivel, inclusiv cu atentat la sănătate, la integritatea personală, amenințări directe”, a adăugat ea.

Irina Tănase a spus că și copii lui Dragnea au primit amenințări. Întrebată dacă a sesizat poliția în urma amenințărilor primite, ea a răspuns: „A existat un domn jurnalist care a făcut publică adresa la care locuiam la acel moment instigând oamenii să intre peste noi în casă și nu s-a întâmplat nimic. În momentul în care vezi că nu se întâmplă nimic, renunți”.

Dragnea: S-a încercat asasinarea mea

Fostul lider PSD spunea în 2018 că ar fi fost victima unei tentative de asasinat, în timp ce se afla noaptea în trafic în Capitală.

  • „S-a încercat asasinarea mea. Am avut o tentativă anul trecut. În aprilie. Au venit patru străini, au fost cazaţi la Athenee Palace, din ce mi s-a spus. Au stat trei săptămâni aici. Am scăpat. Au ajuns în preajma mea. Asta nu înseamnă că mi-am luat pază sau că o să-mi iau. Suntem într-un stat parţial mafiot. Statul paralel este o mafie”
  • „La câteva zile după câştigarea alegerilor, am început să primesc ameninţări. Indiferent de la cine veneau, erau pline de violenţă. Au trecut încet-încet de la ameninţări voalate până la ameninţări directe cu moartea. Cred că erau nume false, conturi false, adrese false, cam pe tot ce aveam. Apoi au început să devină descriptive, ce voi păţi eu, ce va păţi familia mea. Am înţeles că era o campanie împotriva mea, dar recunosc că nu i-am dat o importanţă prea mare. În partea a doua a lunii martie, a început să crească această presiune. Simţeam că sunt filat, începusem să mă uit mereu în spate, am început să observ indivizi care mă priveau cu insistenţă, ca să fie văzuţi de mine. În prima parte a lunii aprilie au devenit din ce în ce mai ostentativi. Făceau gesturi care semnifică moartea, tot felul de lucruri din astea. I-am spus Irinei şi mi-a confirmat şi ea suspiciunile şi mi-a spus că este urmărită”
  • „Într-o seară în aprilie lucrurile au mers mai departe. Eram într-un spaţiu public, erau patru indivizi îmbrăcaţi în haine închise la culoare. Eram într-un grup, la un restaurant. S-au oprit la câţiva metri de mine, unul a făcut un gest din ăsta, apoi s-au întors şi au dispărut. La câteva zile după, eram pe o străduţă în zona 13 Septembrie, au încercat să mă blocheze, am reuşit să trec, voiau să îmi deschidă uşile la maşină. Asta mi-a confirmat că au intenţii serioase”, a spus Liviu Dragnea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.