Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

IRLANDA-Actualizare Covid-19

Pinterest
certificat digital covid verde european
Actualizare Covid-19 in urma discutiilor de ieri, numărul spectatorilor la evenimente în are liber a crescut - 500 de spectatori permiși, nuntile vor putea avea - 50 de invitați din 5 iulie. Servirea în incinta restaurantelor și puburilor-  Accesul permis numai persoanelor complet vaccinate și persoanelor care și-au revenit după COVID . Sistem nou care urmează să fie elaborat. Fără dată confirmată deocamdată.
Alte relaxări ale restricțiilor nu vor continua în 5 iulie, cum a fost inițial propus . Activitățile în interior, cum ar fi evenimentele, reluarea servirii în interiorul barurilor și restaurantelor, antrenamentele de grup, exerciții fizice și dans nu vor fi reluate încă, în așteptarea implementării unui sistem de verificare a vaccinării sau imunității. Guvernul va elabora un plan de implementare până pe 19 iulie, în urma unei analize și a consultării cu sectoarele relevante.  Sistemul Digital Green Cert va fi pus în funcțiune pe 19 iulie.

 

Conţinutul acestui site nu reprezintă poziţia oficială a Secretariatului General al Guvernului - Departamentul pentru Românii de Pretutindeni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.