Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ironie maximă a naționaliștilor la adresa lui Cioloș

mircea gainusa

Partidul Forța Națională a făcut publică o variantă ironică de interpretare a celor 10 puncte din programul România 100 lansat de premierul Dacian Cioloș. Astfel, potrivit secretarului general al Forței Naționale, Mircea Găinușă, ”în mod real, principiile după care se ghidează Guvernul Cioloș trebuie citite în felul următor: 1. Susțin o Românie a corupției multinaționalelor. 2. Susțin o Românie cu o clasă politică responsabilă doar în fața decidenților străini. 3. Susțin o Românie guvernată de Bruxelles. 4. Susțin o Românie în care fiecare muncește la firme străine și este plătit doar pentru subzistență. 5. Susțin o Românie fără bogăție. 6. Susțin o Românie cu o economie controlată de multinaționale. 7. Susțin o Românie educată să plece capul. 8. Susțin o Românie sănătoasă pentru cei care își permit spitale private. 9. Susțin o Românie care execută tot ce comandă Uniunea Europeană și NATO. 10. Susțin o Românie a tuturor românilor plecați din România și sclavi în alte țări”.

Partidul Forța Națională mai spune că ”platforma România 100 lansată de premierul Dacian Cioloș reprezintă lista celor 100 de minciuni ale Guvernului tehnocrat” și că suma lor este cuprinsă în punctul nr. 10, ”Susțin o Românie a tuturor românilor”. ”Așadar, Guvernul care a falimentat firmele românești, care a transformat și ultima bucățică de țară într-o piață de desfacere pentru produse străine și care duce o luptă asiduă pentru ca românii să nu mai aibă loc în propria lor țară pretinde că vrea ”o Românie a tuturor românilor”, mai spun cei de la Forța Națională.

Mircea Găinușă îi face un portret deloc măgulitor lui Cioloș: ”premierul care vrea să ”colonizeze inteligent Occidentul” cu români în timp ce pe ascuns se negociază aducerea unui număr dublu de imigranți non-UE, premierul care lucrează pentru golirea țării de cetățenii ei de drept pentru ca să le facem loc musulmanilor, premierul sub mandatul căruia fondurile pentru agricultura românească au fost realocate pentru imigranții arabi, ne vinde iluzii cu România românilor!”

De fapt, spune Forța Națională, ”statul român a ajuns să fie condusă de un Guvern format din multe persoane cu dublă cetățenie despre care nu se știe cărui stat îi sunt fideli, României cu siguranță nu! Toate punctele platformei ”România 100” sunt minciuni la fel de sfruntate, asumări de idealuri călcate în picioare chiar de Guvernul tehnocrat. Dar culmea ipocriziei este faptul că Dacian Cioloș vrea să fie premier fără democrație, fără alegeri, fără vot”, conform unui comunicat de presă.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.