Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ironie pentru Călin Popescu Tăriceanu: Dacă se unea cu Traian și Elena, făcea partid de dormitor

calin_popescu_tariceanu_70412400

Călin Popescu Tăriceanu și-a făcut partid nou în acest an, PLR, iar acum mai face unul. ALDE se va numi formațiunea rezultată din fuziunea dintre PLR și PC. Din acest motiv, un senator al PNL, fost coleg cu Tăriceanu, Cristian Bodea, îl ironizează pe fostul său șef.

”Rânjitura ciobului...

Mare veste în țara românească: s-a unit partidul de balcon al lui Tăriceanu cu partidul de bucătărie al lui Voiculescu. Și, uite așa, se mai născu un partid de apartament. Deși, pentru a acoperi și dormitorul, ar trebui să fuzioneze și cu partidul cuplului Traian și Elena.

Simțindu-se acum parcă mai voinic, Călin Popescu Tăriceanu a zis că poate face declarații războinice la adresa PNL. Dar, ca să vezi cine ne dă nouă lecții?... Cel care a abandonat PNL pentru promisiunea că va fi candidatul PSD la prezidențiale? Cel care s-a pus la dispoziția PSD pentru a primi spagă funcția de președinte al Senatului? Cel care a făcut toate șmenurile posibile pentru a-l scoate din închisoare pe tovarășul de chermeze și afaceri al lui Victor Ponta, eminentul Dan Sova?

Halal, liberal te dovediși, coane Căline!...

Dar diagnosticul e mult mai grav! Nea Tăriceanu se crede un fel de clonă a lui Nea Quintus, îndreptățit să ne dea sfaturi și povețe de la înțelepciunea vârstei. Din păcate, doar vârsta a mai rămas la fostul nostru lider, doar acolo mai merge în sus. Liberal nu mai e, că și-a călcat haina galbenă în picioare atunci când s-a pus în genunchi în față lui Ponta și Dragnea. Iar înțelepciune nici atât, de vreme ce a copiat metehnele plagiatoare ale premierului PSD și și-a ales ca nume de partid, ALDE.

La începutul lui 2014, PSD a încercat să păcălească PNL făcând acel USD de toată jena. Am spus atunci că e o chinezărie ieftină, punând Abibas în loc de Adidas. Ei, uite că Tăriceanu ține să dovedească faptul că se poate coborî și mai adânc în puțul penibilului, furând nu numai modelul de teniși, ci și marca.

Deh, hoțul dacă nu-i fudul, parcă nu-i jenant destul...”, e mesajul lui Bodea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.