Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Își înjunghie soția în gât: un român arestat pentru tentativă de crimă

cutit de vanatoare 2
Carabinierii din Castelnuovo di Porto au intervenit în această seară la Ponte Storto, unde fusese semnalată o dispută între soți; ajunși la fața locului, însă, militarii s-au trezit în fața unei femei de origine română cu o înjunghiere evidentă la jugulară.
După ce au colectat primele mărturii, carabinierii au stabilit că fostul soț al victimei, un cetățean român în vârstă de 45 de ani, nu a putut accepta despărțirea de femeie, care între timp încerca să aiba o nouă viață după o relație lungă și turbulentă cu tovarășul ei.
Bărbatul, la vederea femeii, care încerca pentru a unsprezecea oară să-l readucă la rațiune, a atacat-o brusc cu un pumnal, rănind-o în gât; intervenție imediată a carabinierilor, care a împiedicat înrăutățirea unei situații care ar fi putut să se transforme în rău, în condițiile în care bărbatul plecase deja la sosirea soldaților după ce a lăsat femeia sângerând și șocat de cele întâmplate .

În acel moment, bărbatul a fost urmărit și arestat, fiind acuzat de tentativă de crimă, răni și maltratare în familie în instanță, în timp ce femeia a fost obligată să solicite asistență medicală imediată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.