Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ISU Arad anunţă că incendiul de la cele două adăposturi de animale, din localitatea Zărand, a fost localizat - O persoană de 47 de ani a suferit arsuri

news.ro
incendiu recas

ISU Arad anunţă sâmbătă un incendiu la două adăposturi de animale, din localitatea Zărand, o persoană de 47 de ani suferind arsuri la nivelul membrelor superioare. Aceasta a fost transportată la spital. La faţa locului au intervenit pompierii militari ai Gărzii de Intervenţie Chişineu-Criş şi ai Detaşamentului Ineu cu trei autospeciale de stingere şi o ambulanţă SMURD. Pompierii au identificat în interiorul unui saivan aproximativ 15 ovine decedate. Incendiul a fost localizat şi se acţionează în continuare pentru stingerea lui.

UPDATE - Incendiul s-a manifestat pe o suprafaţă de aproximativ 700 de metri pătraţi şi a fost localizat, a anunţat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Arad, potrivit news.ro.

Se acţionează în continuare pentru stingerea incendiului, iar la locul evenimentului intervin şi pompierii voluntari ai SVSU Zărand.
”În urma recunoaşterii efectuate de către pompieri, până la această oră au fost identificate în interiorul unui saivan aproximativ 15 ovine decedate”, precizează ISU.
Persoana în vârstă de 47 de ani care a primit îngrijiri medicale, a fost transportată la spital.

ŞTIREA INIŢIALĂ - Potrivit ISU ARAD, Incendiul se manifestă prin ardere generalizată la două adăposturi de animale, cu degajări mari de fum.

La faţa locului intervin pompierii militari ai Gărzii de Intervenţie Chişineu-Criş şi ai Detaşamentului Ineu cu trei autospeciale de stingere şi o ambulanţă SMURD.

Echipajul SMURD acordă îngrijiri medicale unei persoane în vârstă de 47 de ani, care a suferit arsuri la nivelul membrelor superioare.

La locul evenimentului a fost alocată şi o ambulanţă. ISU precizează că intervenţia este în dinamică.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.