Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ISU Sibiu a avut anul trecut peste 17.000 de intervenţii: Mai mult de jumătate dintre solicitări au fost cazuri de urgență asistate de SMURD

AGERPRES
spital 112 smurd

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu a avut anul trecut peste 17.000 de intervenţii, cele mai multe dintre acestea fiind cazuri de urgenţă asistate de SMURD, potrivit bilanţului activităţii instituţiei în anul 2018, prezentat vineri, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Klaus Iohannis UIMEȘTE după discuția cu Jean - Claude Juncker - Șeful statului mizează pe competența Guvernului Dăncilă .

ISU Sibiu a avut în medie 46 de intervenţii pe zi, dintre acestea aproximativ 80% reprezentând intervenţii ale echipajelor SMURD. Anul trecut pompierii sibieni au intervenit şi pentru stingerea a 290 de incendii, iar în lunile iulie şi august pompieri de la ISU Sibiu au avut 400 de intervenţii la inundaţii.

"Comparativ cu ultimii 10 ani, situaţia intervenţiilor a crescut semnificativ de la 4.166 înregistrate în anul 2009, depăşind 10.000 de intervenţii în anul 2014. În anul 2018, ISU Sibiu a înregistrat un vârf al numărului de intervenţii, depăşind semnificativ cele 13.844 de intervenţii ale anului 2017, cele 15.221 de intervenţii ale anului 2016 şi cele 13.188 de intervenţii ale anului 2015. Cele mai multe intervenţii SMURD au fost înregistrate de echipajul de prim-ajutor din municipiul Sibiu, 3.289 de cazuri medicale, urmat de echipajul ambulanţei SMURD din municipiul Mediaş, cu 1.669 de cazuri medicale şi cel din localitatea Copşa Mică, cu 1.540 de cazuri medicale", potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Sibiu, Cristina Criveanu.

În ceea ce priveşte performanţele în pregătirea sportivă şi participarea la competiţiile de profil, lotul sportiv al ISU Sibiu a obţinut locul al treilea la nivel naţional la concursurile serviciilor profesioniste pentru situaţii de urgenţă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.