Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

IT-SH.ro îţi face o ofertă generoasă de laptopuri SH

Radu Pop

Produsele IT achizitionate la mana a doua se materializeaza in solutii ieftine, indiferent ca sunt achizitionate pentru acasa sau pentru birou. In aceasta idee, cu o ofertă impresionantă de produse IT, inclusiv laptopuri SH, calculatoare şi imprimante de calitate superioară, IT-SH.ro se înscrie în rândul magazinelor către care se poate îndrepta atenţia celor care urmaresc sa faca investitii bune, insa la preturi accesibile.

În oferta magazinului se gasesc produse de nişă, importate din ţări europene. Acestea provin ori din stocuri nevândute ori de la companii care le-au utilizat o perioadă scurtă de timp.

Prin urmare, un laptop cumpărat la mâna a doua poate fi o varianta optima pentru o utilizare indelungata de catre cel care il  achizitioneaza. În plus, în ideea în care cursurile şcolare se fac de o bună perioadă online şi nu toţi copiii au acces la tehnologie, un astfel de laptop poate fi oferit unui copil care are mare nevoie de el.

IT-SH.ro este magazinul online care vinde produse si în rate

Dincolo de faptul că practică preţuri mici, magazinul online le oferă clienţilor săi posiblitatea de a cumpăra şi în rate. Un avantaj major pentru cei care vor să cumpere calculatoare, imprimate, servere second hand sau  orice alt produs IT.

În rate, se poate cumpăra orice produs din oferta simplu şi uşor: se aleg produsele şi, în secţiunea care indică finalizarea comenzii, se alege plata online cu card bancar. Dacă se utilizează un card potrivit pentru plata în rate, comanda va ajunge la client în cel mai scurt timp. Cardurile eligibile sunt cele emise de Banca Transilvania  (Programul Star BT), BCR (BUN DE PLATĂ),  BRD Finance, Alpha Bank şi Credit Europe Bank (CardAvantaj).

Avantajele produselor IT SH

Produsele IT din magazinul IT SH se includ în oferta doar după ce sunt analizate, curăţate şi funcţionează impecabil. Pe de altă parte, preţul contribuie major la atractivitatea lor. De asemenea, un alt avantaj semnifcativ tine de faptul ca magazinul IT SH propune o oferta foarte diversificata de produse, din care consumatorii online pot sa aleaga ceea ce isi doresc. La toate acestea se adauga si consilierea pe care clientii o pot obtine gratuit de la agenti de vanzari cu experienta.

Comenzile se fac simplu și, dupa cum s-a mai spus, dacă este cazul, clientul poate să solicite ajutor de la angajaţii firmei, la momentul achiziţiei. Livrările sunt, de asemenea, foarte rapide, in doar cateva zile de la realizarea comenzii produsele ajungand la destinatie.

IT-SH.ro este magazinul online care se adresează consumatorilor smart, care ştiu să aleagă produse de calitate, la preţuri mai mici, dar foarte bune în ceea ce priveşte funcţionalitatea. Oferta magazinului este extrem de generoasă şi de diversă, iar serviciile care o însoţesc sunt impecabile!

Politica firmei pro client a dus la obtinerea succesului in mediul online, magazinul numarandu-se intre cele preferate de catre cei care cauta sa achizitioneze echipament IT performant si accesibil in ceea ce priveste pretul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.