Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Italia a câştigat Cupa Davis 2023

captura video
cupa davis 2023

Italia a câştigat Cupa Davis 2023

Jannik Sinner și-a încheiat anul 2023 cu o nouă victorie, aceasta pecetluind oficial victoria Italiei în Cupa Davis 2023, în finala împotriva Australiei, conform Mediafax.

Sinner nu a reușit să ofere publicului italian trofeul la Torino săptămâna trecută, dar s-a revanșat spectaculos în această săptămână. El s-a dovedit a fi eroul țării sale în cursa spre trofeul Cupei Davis, câștigând meciurile de simplu și dublu pe tot parcursul săptămânii.

Victoria de ieri în fața lui Djokovic la simplu a fost una care a relansat Italia în cursa pentru calificarea în finală, italianul contribuind apoi decisiv la victoria în proba de dublu.

A urmat apoi o încă demonstrație de forță, duminică împotriva lui Alex de Minaur, pecetluind victoria țării sale prin obținerea celui de-al doilea punct al confrntării.

A fost un meci fără istoric din partea lui Sinner, care a avut o misiune destul de ușoară după ce Matteo Arnaldi a asigurat primul punct. Alex de Minaur avea un dezavantaj de 0-5 în confruntările directe împotriva italianului înainte de acest meci.

Sinner a câștigat setul inaugural cu 6-4 în urma unui joc agresiv, în urma căruia a reușit patru ași și 16 lovituri câștigătoare. De Minaur nu a reușit să-și ridice nivelul de joc la cel al italianului, astfel încât să îi pună probleme, cu toate că nu a jucat rău.

În setul al doilea, Sinner a trecut devreme în avantaj, moment din care nu a mai avut probleme, închizând setul, meciul și finala cu un 6-0 categoric.

Scorul final a fost 6-4 6-0 pentru Sinner, care a terminat cu o statistică impresionantă: cinci ași, 35 de lovituri câștigătoare și zece erori neforțate.

A fost o victorie categorică a lui Sinner, care a oferit Italiei trofeul, după o săptămână perfectă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.