Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Italia pune piciorul în prag - Va lua măsuri legale împotriva Pfizer şi AstraZeneca din cauza întârzierilor în livrarea de vaccinuri anti-Covid

AstraZeneca
AstraZeneca vaccin

Italia va lua măsuri legale împotriva companiilor Pfizer şi AstraZeneca din cauza întârzierilor în livrarea de vaccinuri anti-Covid, a spus duminică ministrul de Externe, Luigi Di Maio, potrivit news.ro.

Acţiunea legală, potrivit demnitarului, citat de The Guardian, are ca obiectiv asigurarea dozelor şi mai puţin obţinerea de despăgubiri.

La postul RAI, ministrul Di Maio a spus: „Lucrăm pentru ca programul nostru de vaccinare să nu se schimbe. Activăm toate canalele, astfel ca CE să poată face tot ce poate să îi oblige pe aceşti domni să îşi respecte contractele”.

Citește și: SURSE Fostul prim-ministru Tăriceanu începe PELERINAJUJL la DNA-A pus pe masa procurorilor bunuri pentru acoperirea sechestrul de 800.000 dolari pus de Direcție

Sâmbătă, prim-ministrul italian Giuseppe Conte a spus că întârzierile livrărilor vaccinurilor Pfizer şi AstraZeneca sunt „inacceptabile”

Ambele companii au avertizat că nu vor putea livra vaccinuri către Uniunea Europeană aşa cum a fost stabilit din cauza unor probleme de producţie.

Conte le-a acuzat de încălcare gravă a contractelor.

Vaccinul dezvoltat de AstraZeneca împreună cu Universitatea Oxford este aşteptat să primească undă verde din partea UE până la finalul acestei luni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.