Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Italianul Graziano Pelle va juca, alături de Dennis Man, la Parma

www.zimbio.com
fc parma

Atacantul italian Graziano Pelle a semnat vineri cu echipa Parma, ocupanta penultimului loc din Serie A, scrie site-ul tuttomercatoweb, anunță AGERPRES.

''Suntem gata să întâmpinăm al şaselea şi ultimul nostru transfer. Graziano Pelle este acum la Parma'', a scris pe contul său de Twitter preşedintele clubului, Kyle Kruse.

Pelle va fi coleg cu românii Dennis Man, Valentin Mihăilă şi Reinaldo Radu.

Citește și: Atac devastator la adresa Guvernului: ‘Pentru asta au fost votați? Să vândă România bucată cu bucată, activ cu activ?’ .

Echipa italiană este pe locul 19 în ierarhie, cu 13 puncte după 20 de etape, având doar două victorii. Echipa gialloblu va întâlni pe teren propriu, duminică, pe Bologna (locul 15), în etapa a 21-a.

La începutul acestui an, Pelle (35 ani) a părăsit echipa chineză Shandong Luneng, unde evolua din 2016, pentru a reveni în Europa. Pelle a jucat cu Shandong în Liga Campionilor Asiei, în campionat şi în Cupa Chinei, adunând 63 de goluri în 133 de apariţii. Shandong Luneng a câştigat în decembrie pentru a şasea oară Cupei Chinei din 1995 încoace, după 2-0 în finală cu Jiangsu Suning, campioana Chinei, antrenată de românul Cosmin Olăroiu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.