Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Iulia Albu șterge pe jos cu George Buhnici: Ești mândru că faci dragoste cu o 'minoră'. Ești un alt COLO

perfecte.ro
iulia albu

Criticul de modă Iulia Albu îl desființează pe Gheorge Buhnici. După ce prezentatorul TV și-a pus toată țara în cap pentru că a criticat femeile cu vergeturi sau celulită, Iulia Albu postează un text extrem de critic, în care îl aseamănă cu influencerul Colo, care la rândul său vorbea de relații amoroase cu minore.

Citește și: Video George Buhnici: 'Nu ești de acord că e normal să ne uităm la țâțe și la buci? Eu am noroc că am o nevasta care arată ca o minoră'

"In legătura cu sinuciderea mediatica a domnului George Buhnici, despre care vuiește tot Internetul. Nu am si nu am avut niciodata nicio plăcere sa distrug imaginea nimanui. Nu cred ca este normal sa zdrobești un om atunci când este jos, indiferent cine este, DAR DA, societatea va face asta atunci când cineva trece peste limita.

Domnule Buhnici, sunteți un om MIC. Soția dumneavoastră nu arată ca o minora ci ca o FEMEIE, așa cum si alte femei arată ca FEMEI. Ma îngrijorează sincer faptul ca declarați ca “șansa ” dumneavoastră “in viața a fost ca sotia” dumneavoastră “arată ca o minora”. Oare ce doriți sa spuneti? Aveți ceva de mărturisit?

Înțeleg ca veți fi mai selectiv de acum înainte cu aparițiile dumneavoastră “pe sticla”.

Cu siguranța si brandurile cu care lucrați vor deveni mai selective de acum incolo si chiar si noi, cei care va urmăream din când in când sau nu.

Întâmplator, interviul l-ati acordat unora dintre colegii mei de la Antena Stars si nu îmi amintesc sa va fi pus cineva pistolul la tâmpla.

Va deranjează ca nu a fost “cosmetizat” pentru dumneavoastră?

V-am auzit spunând ca dumneavoastră mergeți la mare ca sa vedeți piele si ca este normal sa va uitați după “țațe si buci” si dacă “vrei sa te împrietenești cu mine trebuie sa îmi arați mai mult decât un decolteu”.

Eu sigur nu vreau sa ma “împrietenesc” cu cineva ca tine. Si dumneavoastră insistați sa credeti ca totul este o mare conspirație pentru a va discredita. Când ajungi sa faci Review “tehnic” propriei soții in fata unei tari, arătându-i din multiple unghiuri silueta, cand iti permiți sa critici TOATE femeile din univers si sa sexualizezi minorele, de altfel tu fiind tata de fata, acesta este momentul cand ȘTII ca TOȚI te vor pune la zid.

Tu, George Buhnici, tu care ești mândru tare ca faci dragoste in fiecare seara cu o femeie care “arată ca o minora”, subliniind acest lucru de parca aceasta ar fi singura ei calitate, tu, George Buhnici care vii “la mare sa vezi piele” “țațe si buci”, si numești femeile “mamifere femele”, ne esti decât un alt COLO. SPOOF-nici!", scrie Iulia Albu pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.