Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Iulian Bulai anunță că TOATĂ lumea trebuie să lupte pentru Dănileț: Excluderea e RIDICOLĂ și miroase a urecheală politică

Facebook
iulian bulai

Deputatul Iulian Bulai anunță că toți românii trebuie să lupte pentru ca excluderea judecătorului Cristi Dănileț din magistratură să fie anulată. Bulai acuză că la mijloc ar fi vorba de un atac politic și spune că a cerut forurilor Consiliului Europei să discute problema independenței justiției din România.

"Excluderea lui Cristian Danileț din magistratură este ridicolă și miroase a urecheală politică față de un judecător independent. Astăzi sunt la Paris, la Comisia de Monitorizare (MC) a Adunării Parlamentare a Consiliului Europei. Am avut prima intervenție de dimineață și am solicitat ca la următoarea ședință din ianuarie să avem o discuție despre situația magistraților intimidați în România - la această ședință, voi formula o cerere de opinie din partea Comisiei de la Veneția! Independența magistraților este esențială. La mulți ani, Cristian Danileț! Nu meritai așa ceva! Toți trebuie să luptăm ca să ți se facă dreptate!", scrie Bulai pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.