Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Iulian Bulai LOVEȘTE din nou: folosește îngerii ca să RIDICULIZEZE discuțiile despre sex și gen

Facebook
iulian bulai

Iulian Bulai revine cu o nouă postare. După ce s-a remarcat public explicându-le românilor că Iisus a fost un copil sărac, Bulai vorbește acum despre sexul îngerilor, ca reacție la discuțiile privind eliminarea termenului de sex de pe noile cărți de identitate și înlocuirea lui cu termenul gen. Acesta a postat un fragment dintr-un editorial privind sexul îngerilor.

"Sexul îngerilor

“Gurile rele spun că pe la 1453, când Constantinopolul era asediat de armata turcească, iar ultimul împărat al Bizanţului, Constantin al XI-lea Paleologul (Dragases) se dădea de ceasul morţii să apere cetatea, călugării de acolo au încins o dezbatere aprinsă despre… sexul îngerilor. Sigur, potrivit unora, aceasta este doar o poveste lansată pe piaţă de catolici, pentru a-i discredita pe călugării ortodocşi.

De-o fi adevărat sau nu, nu putem să ştim, dar cert este un singur lucru, în momentul de faţă, marii jurişti ai ţării şi făcătorii de legi au încins şi ei o discuţie, pornind de la cazul Udrea care pare lipsită de sens pentru justiţiabilul de rând, la fel cum păreau lipsite de sens pentru creştinii din Constantinopol şi discuţiile despre sexul îngerilor, când duşmanul stătea la pândă să le ia oraşul.”

Lucian Serban - 25/02/15 (editorial - Glasul Aradului)", scrie Bulai pe Facebook.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.