Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Iulian Bulai (USR), o nouă ieșire în 'decor': Atac la Iohannis pentru că l-a decorat pe Patriarh, care nu susține educația sexuală

gds.ro
Iulian Bulai

După ce a numit-o „mamă surogat” pe Fecioara Maria și s-a tras de șireturi cu Eminescu, deputatul USR Iulian Bulai are din nou o ieșire în „decor”, atacându-l pe Patriarhul Daniel, în ziua în care acesta împlinește 70 de ani, pentru că nu susține educația sexuală. Bulai îl atacă și pe Klaus Iohannis pentru că l-a decorat pe Patriarh. Culmea, deși mulți dintre cei care susțin educația sexuală nu au copii, Bulai atacă pe Patriarh folosind acest argument.

„Un grup de bărbați în vârstă, celibatari, fără copii, fără să fie parte a unei familii, susțin că educația sexuală nu trebuie să ajungă la toți copiii care au nevoie de ea. Adică acele mame sub 15 ani care copii fiind, nasc la rândul lor copii. Sau la acei băieți care devin tați la 16-17 ani.

România este țara cu cele mai multe minore care devin mame. Ceva este greșit și trebuie schimbat.

Acești bărbați în vârstă, celibatari, fără copii, fără familie, se opun unei schimbări pentru binele a zeci de mii de copii. A căror copilărie este furată din cauza lipsei de educație.

Astăzi, unul dintre acești bărbați a fost decorat cu cea mai înaltă decorație a statului român.

România educată? Ceva este greșit în șirul acestor acțiuni inconsecvente”, scrie deputatul USR Iulian Bulai pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.