Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Iulian Dumitrescu așteaptă decizia PNL. PSD pune presiune și amintește rețeta excluderii: 'Cred că nu este corect...'

pn psd pnl

Senatorul PSD Radu Oprea s-a pronunţat miercuri împotriva includerii vreunui candidat cu probleme juridice pe listele electorale ale social-democraţilor, precizând că Organizaţia PSD Prahova îl susţine pentru preşedinţia Consiliului Judeţean pe actualul prefect al judeţului, Virgil Nanu.

El a subliniat că o eventuală susţinere din partea PNL a lui Iulian Dumitrescu pentru un nou mandat la preşedinţia Consiliului Judeţean Prahova "nu este corectă faţă de prahoveni" până la lămurirea problemelor juridice ale acestuia.

"Eu sunt prahovean, aşa că ştiu destul de bine ceea ce se întâmplă la nivel politic în Prahova. Organizaţia PSD are candidat propriu în persoana lui Virgil Nanu, care este prefectul judeţului Prahova, un om extrem de competent. Avem candidaţi proprii în toate localităţile din judeţul Prahova. Atitudinea PSD este o constantă în ultima perioadă: oricine are probleme de natură juridică, aşa cum are Iulian Dumitrescu astăzi, este exclus să fie pe lista PSD. Noi credem în valorile pe care le spunem public şi mă aştept ca şi cei de la PNL în momentul în care spun un lucru să se şi ţină de el. Cred că nu este corect faţă de cetăţenii din judeţul Prahova ca un om care are astăzi probleme de natură juridică, până când acestea se lămuresc, să fie în situaţia de a candida. Cel puţin noi la PSD avem această abordare şi cred că este o abordare corectă faţă de cetăţeni", a spus Oprea, la Senat.

PNL Prahova a anunţat, pe 20 martie, că preşedintele Consiliului Judeţean, Iulian Dumitrescu, cercetat de DNA pentru fapte de corupţie, va candida pentru un nou mandat.

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a precizat pe 28 martie că decizia referitoare la candidatul susţinut de liberali pentru şefia Consiliului Judeţean Prahova va fi luată în funcţie de legi şi de principii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.