Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ivanka Trump susţine că atunci când nu este de acord cu tatăl său, i-o spune cu sinceritate

twitter
Ivanka Trump

Fiica preşedintelui american Donald Trump, Ivanka Trump, a declarat miercuri, într-un interviu, că atunci când nu este de acord cu tatăl său, i-o spune cu 'totală sinceritate', transmit DPA şi AFP. "Îmi spun mereu părerea, iar tatăl meu este de acord cu mine în atât de multe lucruri. Însă când nu se întâmplă acest lucru, el ştie care este punctul meu de vedere", a afirmat Ivanka Trump, în vârstă de 35 de ani. "Atunci când nu sunt de acord cu tatăl meu, el o ştie, iar eu vorbesc cu totală sinceritate", a spus ea într-un interviu pentru postul de televiziune CBS.

"Atunci când sunt de acord, mă implic pe deplin şi sprijin agenda şi sper să îi pot fi de ajutor şi să am un impact pozitiv. Dar respect faptul că ascultă întotdeauna. Aşa era şi în afaceri. Aşa este şi ca preşedinte", a afirmat Ivanka Trump.

Ea a respins criticile conform cărora, prin faptul că nu se exprimă asupra unor chestiuni cheie, cum ar fi drepturile persoanelor LGBT, schimbările climatice sau avortul, ea şi soţul său Jared Kushner sunt 'complici' la politicile controversate ale Casei Albe. "Dacă a fi complice înseamnă a-ţi dori să fii o forţă a binelui şi să ai un impact pozitiv, atunci sunt complice", a precizat Ivanka Trump. "Aş cere să nu se confunde lipsa unei denunţări publice cu tăcerea", a mai spus ea.

Ivanka Trump a stârnit nedumerire şi a atras critici recent când a fost numită 'asistentă a preşedintelui', o poziţie pentru care nu va avea salariu. Soţul său a devenit consilier de rang înalt la Casa Albă, deşi nu are experienţă diplomatică. "Nu ştiu dacă criticii care spun aceste lucruri despre mine ar face altceva decât fac eu în cazul în care ar ajunge în situaţia unică şi fără precedent în care mă aflu acum", a mai declarat ea, conform Agerpres. Donald Trump a fost supus multor critici, fiind acuzat în special de nepotism pentru că le-a oferit posturi importante de consilieri fiicei şi ginerelui său.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.