Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ivo Vieira, antrenorul Vitoria Guimaraes, despre meciul cu FCSB din play-off-ul Europa League: 'Competiţia asta e un pariu al nostru'

Ivo Vieira, antrenorul Vitoriei Guimaraes, a venit cu un răspuns la declaraţiile lui Gigi Becali (61 de ani), care i-a luat în râs pe portughezi, fiind sigur de calificarea în grupele Europa League, anunță MEDIAFAX.

Tehnicianul nu a dat prea multă atenţie spuselor latifundiarului din Pipera şi a declarat că elevii săi sunt foarte concentraţi pentru a o elimina pe FCSB.

Citește și: Dezvăluire. Fiul unui general comunist, ajuns lider USR-PLUS!

FCSB şi Vitoria Guimaraes au remizat, joia trecută, 0-0 la Giurgiu, în turul play-off-ului de calificare în grupele Europa League. Prestaţia portughezilor l-a făcut pe Gigi Becali să-i ia în râs pe adversari, fiind sigur că FCSB va trece fără nicio problemă în retur şi-şi va asigura biletele pentru grupele celei de-a doua competiţii europene intercluburi din Europa.

"Nu mă interesează declaraţiile acestuia, ci doar cine suntem şi ce avem de făcut. Suntem foarte concentraţi pe ce avem de făcut, iar cei de care ne pasă sunt suporterii noştri", a declarat Ivo Vieira pentru O Jogo, ca răspuns la afirmaţiile lui Gigi Becali, care declarase, la conferinţa de presă de prezentare a lui Bogdan Argeş Vintilă: "Ne concentrăm şi ne calificăm joi, nu are cum să ne scoată echipa asta, pur şi simplu. Nu se compară nici măcar cu Mediaş, nu e de nivelul lui Gaz Metan. Asta (n.r. Vitoria Guimaraes) e o echipă de nivelul Concordiei Chiajna, e cam ca Hermannstatd, ca Iaşi, aşa".

Citește și: Anunț în toiul nopții al lui Alexandru Cumpănașu! Ce va înființa – Proiectul prezentat azi

Vitoria Guimaraes - FCSB, returul play-off-ului Europa League, se joacă joi, de la ora 22:00, în Portugalia şi pleacă de la scorul de 0-0.

"Abordăm meciul foarte serios. Dubla este deschisă, însă credem în ceea ce putem face în acest meci. Nu trebuie să ne preocupe forma slabă a adversarului, ei sunt complet diferiţi în campionat faţă de Europa League. Competiţia asta e un pariu al nostru. Ne aşteptăm ca Steaua (n.r. FCSB) să aibă calitate, însă trebuie să rezolvăm problemele noastre", a mai spus Vieira.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.