Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jack Dorsey anunță planurile sale de a construi un schimb descentralizat pentru Bitcoin

Inc.com
jack dorsey

CEO-ul Square Jack Dorsey a declarat recent că viitorul platformei Bitcoin ( BTC ) va fi dezvoltarea unui schimb descentralizat.

Într-un tweet de vineri, Dorsey a spus că „TBD” - fie referindu-se la faptul că numele companiei nu a fost încă stabilit, fie pur și simplu numele în sine - ar fi axat pe construirea unui schimb descentralizat pentru bitcoin.

Potrivit liderului proiectului, Mike Brock, TBD, o unitate a Square, își propune să „ușureze finanțarea unui portofel fără custodie oriunde în lume, printr-o platformă pentru a construi rampe în și în afara Bitcoin.” Compania a spus că dorește ca schimbul descentralizat să fie „nativ de Bitcoin, de sus în jos”, precum și complet open-source și fără permisiuni, fără „nici un model de fundamentare sau de guvernare pe care TBD îl controlează”.

„Ideea noastră pentru fiat DEX este ceva ce utilizatorul final nici nu ar trebui să știe că există, și orice portofel sau serviciu se poate integra”, a spus Brock, adăugând că schimbul ar fi în conformitate cu Anti-Spălarea banilor și să-ți cunoști clientul. legile, informează cointelegraph.com

Dorsey a anunțat în iulie că Square dezvoltă o afacere cu servicii financiare „fără custodie, fără permisiuni și descentralizate” al cărei „accent principal este Bitcoin”. Prezentarea proiectului TBD a venit după ce Square a spus că va explora dezvoltarea unui portofel hardware BTC open-source.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.