Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jacques Villeneuve nu va participa la cursa de 24 de ore de la Le Mans

www.lemans.org
Le mans

Canadianul Jacques Villeneuve, campionul mondial de Formula 1 din 1997, va lipsi de la ediţia centenară a cursei de 24 de ore de la Le Mans (10-11 iunie) şi va fi înlocuit de francezul Tristian Vautier, a anunţat joi echipa Vanwall.

Echipa a dezvăluit pe reţelele sale de socializare trio-ul care va participa la celebra cursă de anduranţă: francezul Tom Dillmann, argentinianul Esteban Guerrieri şi Tristan Vautier, în vârstă de 33 de ani, care îl înlocuieşte pe Villeneuve, în vârstă de 52 de ani, conform News.ro.

În timp ce echipa s-a mulţumit să dezvăluie cele trei nume fără explicaţii, şeful echipei Vanwall, Colin Kolles, a continuat să justifice alegerea pentru săptămânalul AUTOhebdo.

"Există două motive pentru decizia noastră. Primul este că nu are suficient kilometraj pe maşina noastră din cauza diverselor circumstanţe. Al doilea este că soţia sa aşteaptă un copil peste câteva zile. De aceea am decis că ar fi mai bine pentru el să nu piloteze la Le Mans", explică el.

Jacques Villeneuve, care a participat de două ori la cele 24 de ore de la Le Mans (2007, 2008), a avut un început de sezon dificil, cu trei abandonuri în trei curse în Campionatul Mondial de Anduranţă (WEC).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.