Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informaÈ›ii È™i È™tiri
  • experienÈ›a premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi È™tiri, exclusivități È™i breaking news
DESCARCÄ‚ APLICAÈšIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jaf de necrezut în București-Bărbat a intrat peste o femeie, i-a cerut 50.000 de lei și cum victima nu avea a pus-o să facă un credit: Atacatorul a fost arestat

ărbat a pătruns în casa unei femei din Capitală, a amenințat-o și i-a cerut 50.000 de lei

Un bărbat cu fața acoperită a pătruns luni dimineața în casa unei femei din Capitală, a amenințat-o și i-a cerut 50.000 de lei. Bărbatul a fost prins miercuri de polițiști, iar magistrații au dispus arestarea preventivă a acestuia.

Potrivit Poliției Capitalei, luni dimineața, polițiștii au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că un bărbat, cu fața acoperită parțial, a pătruns cu forța în locuința sa, a agresat-o și i-a cerut 50.000 de lei.

Pentru că nu avea o asemenea sumă, bărbatul i-ar fi cerut femeii să acceseze un credit online, amenințând că în caz contrar își va face rău.

În acel moment, victima a aplicat pentru credit, iar bănuitul i-ar fi solicitat ca banii să-i fie transferați într-un cont, după care a fugit din locuință.

Miercuri, în baza cercetărilor efectuate, polițiștii l-au prins în flagrant pe bărbat în momentul în care victima îi dădea o sumă de bani.

Bărbatul de 38 de ani a fost imobilizat și dus la audieri, unde în baza probatoriului administrat a fost reținut. În aceeași zi, magistrații au dispus arestarea sa preventivă.

ACTIVEAZÄ‚ NOTIFICÄ‚RILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.