Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jale în PSD - Un alt lider se declară nemulțumit de rezultatul din 26 mai: 'Ne-am așteptat la un scot mai mare'

PSD
PSD sigla

Preşedintele PSD Satu Mare, Aurelia Fedorca, a declarat duminică, după anunţarea sondajelor la ieşirea de la urne, că partidul a obţinut un scor "neaşteptat", care "nemulţumeşte".

"Este un rezultat neaşteptat, un rezultat care ne nemulţumeşte. Ne-am aşteptat la un scor mai mare. Motive puteau să fie multe, probabil cel mai important este prezenţa extraordinar de mare la vot. Chiar am observat că e mai mare ca la prezidenţialele din turul doi din 2014. Linia finală o s-o tragem după ce se termină de numărat voturile în secţiile de votare. O să vedem care o să fie scorul final. O să fie un rezultat care trebuie să ne mobilizeze să mergem mai departe, să stăm lângă partid", a spus Fedorca.

Vicepreședinte PSD, despre schimbarea lui Dragnea și rezultatul alegerilor: E nevoie de măsuri. Suntem toți supărați. PSD a hrănit valul de ură împotriva sa


PSD a obţinut 25,8% din voturile exprimate la alegerile europarlamentare de duminică, PNL- 25,8 %, iar Alianţa 2020 USR PLUS - 23,9 %, potrivit sondajului realizat la ieşirea de la urne de Centrul de Sociologie Urbană şi Regională (CURS) şi Grupul de Studii Socio-Comportamentale Avangarde SRL. Datele sunt valabile pentru ora 19,30.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.