Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jandarmeria a MINȚIT privind starea de sănătate a jandarmeriței? Biletul de internare confirmă că nu era suspectă de fractură de coloană

Stiri pe surse
Jandarmerita

Document exploziv făcut public de jurnaliștii de la Realitatea. Sâmbătă, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Române, Marius Militaru, declara că de departe cel mai greu lucru pe care l-au avut de făcut jandarmii după intervenția de vineri seara de la protestul diaspora a fost să îi anunțe pe părinții jandarmeriței de 23 de ani care a fost lovită de protestatari că  aceasta riscă să rămâna paralizată, fiind suspectă de fractură de coloană.

Informațiile furnizate de Militaru se dovedesc a fi false, după cum au demonstrat jurnaliștii de la Realitatea, care au publicat biletul de internare ale tinerei.

"Potrivit documentelor, femeia-jandarm mai avea un traumatism de coloană cervicală - deci nu o fractură! Ea mai avea și o contuzie toracică abdominală. Potrivit fișei, tânăra a ajuns la spital la 23.50 și a fost considerată urgență, nu pacient critic. În plus, medicii au mai scris la internare că tânăra neagă pierderea stării de cunoștință și că acuză dureri la nivelul coloanei cervicale", susțin jurnaliștii de la Realitatea.

Iata Biletul de internare prezentat de Realitatea TV:

content-image

Citește și: INS vine cu date pe placul PSD - Ultima statistică despre bunăstarea românilor

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.