Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jandarmeria DEZMINTE afirmațiile Dianei Șoșoacă cu privire la muniția de război: 'Dotarea este cea standard pentru executarea misiunilor de ordine publică'

StirileTVR.ro - Tvr
jandarmeria romana, jandarmi

După ce senatoarea Diana Șoșoacă a afirmat, duminică seara, într-o emisiune TV, că jandarmeria și poliția au primit muniție de război și au ordin să tragă, Jandarmeria Română reacționează și vine cu precizări.

"Referitor la afirmațiile doamnei Şoşoacă cu privire la dotarea jandarmilor cu muniție de război, facem următoarele precizari:

Dotarea jandarmilor este cea standard pentru executarea misiunilor de ordine publică, fără mijloace suplimentare. Scopul nostru este exclusiv siguranță participanților.

SCANDAL Mara Bănică sare la gâtul Dianei Şoşoacă, după moartea Corneliei Catanga: 'A căzut victima acestei mentalități imbecile via Diana Șoșoacă'

De asemenea, jandarmii care asigură măsurile de ordine publică la manifestările de protest, după finalizare acestora şi defluirea tuturor participanţilor, vor întra în dispozitivele de ordine publică zilnice, pentru siguranță comunității şi vor continua misiunile de patrulare şi intervenţie la solicitările de ajutor", precizează Jandarmeria Română.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.