Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jandarmi primiți la `țol festiv` cu o lopată și cărămizi - Amenințări cu moartea după oprirea petrecerii la care s-a intervenit

suspect, jandarmerie

Un bărbat din orașul Brăila a aruncat în jandarmi cu o lopată și mai multe cărămizi. De asemenea, brăileanul i-a înjurat și i-a amenințat cu moartea pe jandarmi. Scandalul a izbucnit în momentul în care jandarmii i-au cerut bărbatului să dea mai încet muzica din curte, potrivit mediafax.

Incidentul a avut loc în cartierul brăilean Chercea. Jandarmii au fost trimiși în misiune în urma unui apel prin care se anunța că în curtea unei case „se asculta muzică la intensitate mare, deranjând ordinea și liniștea publică”.

Scandalul a izbucnit în momentul în care jandarmii au încercat să vorbească cu organizatorul petrecerii.

La discuții cu sufletul petrecerii

„Ajunși la locul indicat, jandarmii au vrut să ia legătura cu cineva din interiorul casei, pentru a reduce volumul muzicii.

Din curte a ieșit un bărbat, aflat în stare vădită de ebrietate, care a început să adreseze injurii echipajului, a lovit cu poarta un jandarm, apoi a aruncat cu o lopată și cărămizi spre membrii echipajului, amenințându-i totodată cu moartea”, au transmis reprezentanții Jandarmeriei.

Niciun jandarm nu a fost rănit. Bărbatul a simulat o stare de leșin, iar rudele sale au făcut și ele scandal.

„Bărbatul violent, în vârstă de 33 de ani, a fost imobilizat prin încătușare și condus către autospecială. Persoanele aflate în curtea imobilului au sărit în ajutorul bărbatului, încercând să împiedice acțiunea jandarmilor.

L-a luat cu un fals leșin

La fața locului a fost solicitat și un echipaj medical, deoarece brăileanul a simulat o stare de leșin. Nu a necesitat îngrijiri medicale.

Individul a fost condus la sediul Poliției Municipiului Brăila, pentru întocmirea actului de sesizare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj”, au mai spus jandarmii.

Jandarmii au aplicat două sancțiuni contravenționale în valoare totală de 3.000 lei, pentru adresarea de expresii jignitoare și pentru deranjarea ordinii și liniștii publice, bărbatului de 33 de ani, precum și unui alt brăilean în vârstă de 39 de ani, aflat în curtea imobilului și participant la scandal, au precizat jandarmii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.