Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jandarmii din Alba au intervenit pentru deblocarea maşinii unui turist, care rămăsese înzăpezită pe Valea Cibanului

impact.ro
masina, zapada

Jandarmii din Alba au intervenit pentru deblocarea maşinii unui turist, care rămăsese înzăpezită pe Valea Cibanului, într-o zonă greu accesibilă.

Reprezentanţii Jandarmeriei Alba au anunţat că sâmbătă seară, un bărbat din Timiş a anunţat la 112 că a rămas înzăpezit pe Valea Cibanului în zona Barajului Oaşa.
“La acest caz s-au deplasat jandarmii de la Postul Montan Şugag, care au constatat că din cauza condiţiilor meteorologice şi ca urmare a necunoaşterii zonei turistul ajunsese cu maşina într-o zonă extrem de greu accesibilă. Jandarmii l-au ajutat la deblocarea autovehiculului şi i-au acordat sprijin în găsirea locaţiei unde urma să se cazeze”, au declarat jandarmii.
Jandarmii montani le recomandă turiştilor care doresc să se deplaseze în zona montană să se informeze în legătură cu traseul pe care vor să îl urmeze, să aibă autovehiculele echipate corespunzător, pentru condiţii de iarnă (preferabil tracţiune 4×4, anvelope de iarnă, lanţuri, nisip, lopată, etc.) şi să folosească doar drumurile deschise circulaţiei sau traseele marcate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.