Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jandarmii din Dolj au intervenit cu mâinile goale pentru a salva doi oameni dintr-un incendiu

Inquam Photos / Octav Ganea
coronavirus jandarmi

De ziua Jandarmeriei Române, mai mulţi jandarmi de la Gruparea Mobilă Craiova s-au luptat cu mâinile goale şi un stingător de maşină pentru a salva, dintr-un incendiu, doi oameni cuprinşi de flăcări, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Un echipaj de la Gruparea de Jandarmi Mobilă Craiova, în timp ce patrula, vineri seara, pe străzile unui cartier al Craiovei, a văzut un incendiu într-un fost magazin din zonă. Când s-au apropiat, jandarmii au zărit, printre flăcări, un om. Imediat, oamenii legii au sărit din maşina în care se aflau şi au intrat în clădirea cuprinsă de foc unde au mai găsit un alt bărbat cu hainele arzând, potrivit Mediafax.ro.

Citește și: România luată în vizor: ‘Țara unde spitalele sunt la fel de înficoșătoare precum coronavirusul’ .

Pe imaginile surprinse de camera video din dotarea echipajului, se vede cum oamenii legii, folosind un extinctor, reuşesc să stingă focul şi să rupă hainele arse ale omului, acordându-i primul ajutor bărbatului rănit până la sosirea pompierilor.

„În data de 3 aprilie în jurul orei 22:30, un echipaj din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Craiova, în timp ce se aflau într-o misiune de menținere a ordinii și liniștii publice s-au autosesizat, cu privire la producerea unui incendiu în zona Pieței Vechi din municipiul Craiova. Echipajul ajuns la fața locului, a constat că într-unul dintre spațiile comerciale, se aflau două persoane în stare de inconștineță, una dintre acestea fiind cuprinsă de flăcări. În consecință, membrii echipajului de jandarmi, au intervenit pentru salvarea vieții persoanei, folosind stingătorul de incediu aflat în dotarea autoturismului de serviciu și reușind astfel să stingă articolele vestimentare.”, anunţă reprezentanţii Grupării de Jandarmi Mobile Craiova.

Citește și: Raluca Turcan a rămas blocată în timpul şedinţelor online!

Potrivit reprezentanţilor ISU Dolj, persoanele surprinse de flăcări în clădirea unui fost magazin, erau doi oameni ai străzii. Pompierii au stins incendiul, iar cele două persoane rănite au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.