Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jandarmii din Sibiu răspund la Campania „Donează sânge, salvează o viaţă!” a Patriarhiei Române

Linkdin
plasma umana sange recoltare

Jandarmii sibieni au donat sânge miercuri și joi în cadrul Campaniei „Donează sânge, salvează o viaţă!” a Patriarhiei Române, notează Basilica.ro.

„Jandarmii sibieni au donat sânge pentru viață”, a transmis Jandarmeria Sibiu pe Facebook. „Sperăm ca gestul nostru să fie urmat de cât mai mulți oameni și împreună să contribuim la salvarea de vieți.”

Ei au mai afirmat că au făcut aceasta „pentru a transmite speranță și încredere celor a căror viață depinde de un gest uman”.

Campania se desfășoară la Sibiu prin Departamentul Social-Filantropic al Arhiepiscopiei Sibiului şi Asociaţia Filantropia Ortodoxă Sibiu.

Se estimează că 1.000 de jandarmi din toată țara vor dona sânge în cadrul campaniei initiate de Patriarhia Română în perioada 7-8 ocrombrie 2021.

Campania „Donează sânge, salvează o viaţă!” a Patriarhiei Române a debutat în anul 2013. Din 2014, Sfântul Sinod al Bisericii Ortodoxe Române a decis extinderea campaniei la nivel naţional şi internaţional. Din 2013 şi până în prezent s-au recoltat 2.450 litri de sânge de la 35.000 de donatori fideli.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.